GET IN TOUCH ❤

Hai pe la noi

Strada Putul lui Zamfir Nr. 20
Bucuresti, Sector 1
Romania

VEZI HARTA AICI

Orar

De luni pana vineri: 1100 pana la 1900
Si sambata: 1100 pana la 1600

The Fancy Way

Daca vrei sa ne zici ceva dragut, sau ai nevoie de informatii,

DA-I ALINEI UN MAIL 

We're social butterflies

Ne gasesti pe Facebook:

Si pe Instagram:

Experiment Point

De asemenea,

Downloadeaza kitul de presa

Acest kit contine logourile Experiment Point, fonturile necesare, precum si imaginile produselor.

Downloadeaza-l de aici

Experiment se prezinta drept un spatiu conceptual unic, recognoscibil si mai cu seama animat de piesele vestimentare si accesoriile cu mesaj, atent selectate si adaptate unor segmente de cliente aflate in cautarea unor alternative menite sa le individualizeze si sa le reprezinte.

Couture

Experiment indeamna la exersarea unui shopping relaxat, departe de tumultul cotidian si descoperirea fiecarui obiect vestimentar sau accesoriu integrat intr-un areal dominat de multiculturalitate. Nu intamplator selectia pieselor din magazin se dezice de la coordonatele clasice, iar multe dintre brandurile afisate apar cu titlu de noutate absoluta in peisajul fashion autohton.

Mai precis, este vorba despre nu mai putin de 17 marci fashion de nisa, care poarta cu sine amprenta si specificul tarilor de provenienta: Italia, Suedia, Danemarca, Australia, Germania, Marea Britanie etc. Printre acestea se numara: Twin-Set by Simona Barbieri, Numph, Nice Things by Paloma S, Leon & Harper, 3rd floor, Chie Mihara, Wooden Radio, Komono, Mutewatch, Werkhaus, Kiesel, Charles Philip Shanghai, Superga, Quay Australia, Le Specs, Anohki Bags.

Experiment Point manifesta totodata deschidere si catre tinerii designerii romani, piese din colectiile Studio Cabal, MIhaela Cretescu, Valentina Danila, Christine on the Clouds, Iuliana Asoltanei, Eneada, Andreia, Vika Tonu, Carmen Popescu regasindu-se in selectia concept-store-ului.