• Încă nu ai adăugat niciun produs.
sus

Comandă online

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi pe site-ul Experiment Point este permis oricarui client care completeaza in mod corect si complet datele de contact si facturare.

Clientul poate efectua comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate.
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta la momentul finalizarii procesului de achizitionare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea comenzii si nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta si necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Totodata, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa-l contacteze in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.

De asemenea, se pot face comenzi prin telefon, la numarul 0731-765279 (intre orele 12.00 si 19.00; acest interval orar se aplica exclusiv comenzilor telefonice)

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara vreo obligatie ulterioara a vreuneia dintre parti, in urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei on-line.
– datele furnizate de catre Client, pe site, sunt incomplete/incorecte
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat

Tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ T.V.A. In privinta costurilor de livrare si transport, acestea vor fi suportate de Vazator sau Cumparator in functie de valoarea comenzii astfel cum este descris mai jos.