• Încă nu ai adăugat niciun produs.
sus

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 privind protectie persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , Experiment Point SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati pe site.

Scopul colectarii datelor este:
– informarea Cumparatorului privind situatia Contului lor, inclusiv validarea acestuia
– expedierea si facturarea Comenzilor
– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In momentul in care Cumparatorul isi creaza un cont pe site are posibilitatea sa-si exprime acordul cu privire la primirea de informatii din partea Experiment Point.
Cumparatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
– prin contactare telefonica
– prin modificarea setarilor din contul de Cumparator din cont
– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului.

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

In baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Vanzatorului de mai sus, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
De asemenea, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Vanzatorului, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, Vanzatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor societati cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancar.