• Încă nu ai adăugat niciun produs.
sus

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și, de asemenea condițiile pentru a accesa site-ul de cumpărături on-line www.experiment-point.ro. Vizitarea și folosirea site-ului reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiile exprimate mai jos.

Definiții

Vânzător

Societatea comercială Experiment Point S.R.L. înregistrată la Registrul Comerțului București cu nr. J40/5275/2012, Cod Unic de Înregistrare 30169037, cu sediul social în strada J.S. Bach nr. 1A, Bl.8, Scara E, Etaj 3, Apt. 88, Sector 2, și punct de lucru în strada Puțul lui Zamfir nr. 20, Sector 1.

Cumpărător sau utilizator

Persoana fizică sau juridică ce vizitează website-ul, este de acord cu termenii și conditiile acestuia și finalizează o comandă.

Website

Denumirea domeniului experiment-point.ro și conținutul acestuia (text, imagini, informații, design). Menționăm că toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site sunt proprietatea Experiment Point. Este interzisă orice utilizare, în tot sau în parte, a conținutului acestui Website în alte scopuri decât cele permise prin acordul de utilizare cu proprietarul website-ului. Nu este permisă asocierea sau utilizarea de elemente din prezentul website fără acordul prealabil expres al Vânzătorului.

Comandă

Document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului prin intermediul Website-ului intenția de a achiziționa produse.

Contract

Contract la distanță (on-line) încheiat între Vânzător și Cumpărător. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător a notificării de expediere a comenzii. Această notificare este transmisă prin email la adresa declarată de Cumpărător. Vânzătorul nu își asumă vreo răspundere pentru orice fel de erori privind completarea datelor de identificare de către Cumpărător.